Система організації інтерактивного голосування

Автор(и)

  • М. О. Заблуда

Ключові слова:

електронні системи голосування; парадокс Кондорсе; парадокс Борда; консенсус; схвальне голосування; інтерактивна освіта

Анотація

У кваліфікаційній (бакалаврській) роботі досліджено системи електронного голосування, які використовуються сьогодні у різних сферах життя людей, а також ті, які активно розвиваються та набувають поширення у зв’язку зі стрімким розвитком технологій та способом життя людей. Розглянуто методи голосування в групах, на основі яких можна створювати програмне забезпечення для інтерактивного голосування в сфері освіти для студентів вищих навчальних закладів та інтегрувати їх у лекційні та практичні заняття.
Об'єкт дослідження –системи інтерактивного голосування.
Предмет дослідження –системи інтерактивного голосування для миттєвої комунікації між студентами та викладачами для покращення якості викладання матеріалу лектором.
Мета роботи полягає у розробці інтернет ресурсу для запровадження системи організації інтерактивного голосування серед студентів задля покращення якості викладання матеріалу викладачами та миттєвої взаємодії між студентом та лектором.
Результатом дослідження проведеного у бакалаврській кваліфікаційній роботі було реалізовано програмне забезпечення для інтерактивного голосування для покращення наповнення та якості матеріалу, який надається на лекційних заняттях.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-07-12

Номер

Розділ

Спеціальність 113 Прикладна математика-2021