Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції (послуг)

Автор(и)

  • А.В. Базюк

Ключові слова:

якість продукції; конкурентоспроможність продукції; управління якістю і конкурентоспроможністю продукції; ефективність управління; фактори

Анотація

У кваліфікаційні (бакалаврській) роботі розкрито суть та особливості управлінню якістю і конкурентоспроможністю продукції; охарактеризовано фактори, що визначають ефективність управління якістю і конкурентоспроможністю продукції; досліджено підходи щодо оцінки ефективності управління якістю та конкурентоспроможністю продукції.
Проведено аналіз діяльності підприємства; досліджено систему управління якістю та конкурентоспроможністю продукції на підприємстві; проведено оцінку ефективності управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства.
Досліджено зарубіжний досвід управління якістю і конкурентоспроможністю продукції; обґрунтовано шляхи підвищення ефективності управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства.

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-10-08

Номер

Розділ

Спеціальність 073 Менеджмент (2021-2022 н.р.)