Шляхи підвищення ефективності управління персоналом

Автор(и)

  • В.В. Осадчий

Ключові слова:

управління персоналом; людські ресурси; підприємство; малий бізнес; менеджмент; економіка

Анотація

У кваліфікаційній (магістерській) роботі визначено особливості управління персоналом малого підприємства; охарактеризовано сучасні підходи до управління на малому підприємстві; зазначено правові основи функціонування малого підприємства; проаналізувати іноземний досвід управління персоналом; сформовано організаційно-економічну характеристику ресторану «Келі»; проведено аналіз фінансово-господарської діяльності ресторану «Келі»; виконано SWOT-аналіз діяльності підприємства для оцінки ефективності управління персоналом ресторану «Келі»; оцінено теперішню систему управління персоналом у ресторані «Келі»; надано рекомендації з напрямків покращення управління персоналом ресторану «Келі».

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-02-07

Номер

Розділ

Спец. 051 «Економіка». ОП «Управління персоналом та економіка праці» (2022-2023 н.р.)