Корпоративна культура в системі управління персоналом закладу вищої освіти.

Автор(и)

  • Т.О. Грицай

Ключові слова:

корпоративна культура; зовнішній імідж; внутрішній імідж; цінності; місії; гармонійний розвиток; академічна доброчесність

Анотація

Робота присвячена дослідженню розвитку корпоративної культури та її ролі в системі управління персоналом закладу вищої освіти. Визначено принципи формування, розвитку і зміни корпоративної культури, які поділяються на загальні та спеціальні й дотримання принципів корпоративної культури, які впливають на її подальший розвиток, бо саме ефективність прийняття управлінських рішень призведе до підвищення результатів діяльності персоналу.
Перший розділ роботи висвітлює теоретичні підходи до визначення впливу корпоративної культури на розвиток системи управління персоналом. місце та роль корпоративної культури в діяльності закладу вищої освіти.
У другому розділі проводиться оцінка зовнішнього прояву корпоративної культури Донецького національного університету імені Василя Стуса та моніторинг інструментів, що формують цінності закладу вищої освіти.
На основі проведеного аналізу в третьому розділі проведено вимірювання ефективності корпоративної культури університету та запропоновано напрями розвитку його позитивної корпоративної культури.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-04-23

Номер

Розділ

Спец. 051 «Економіка». ОП «Управління персоналом та економіка праці» (2020-2021 н.р.)