Бізнес-планування діяльності м’ясопереробного підприємства сфери малого бізнесу (на прикладі ПП «ЮМАКС-К»).

Автор(и)

  • A. Krupelnitsky

Ключові слова:

малий бізнес, м’ясопереробна промисловість, бізнеспланування, конкурентоспроможність підприємства

Анотація

У роботі узагальнено сутність, види і переваги малого бізнесу в економіці країн світу. Систематизовано існуючі організаційно-правові механізми функціонування малого бізнесу в Україні. Досліджено підходи до бізнеспланування та методики складання бізнес-плану. Проаналізовано динаміку розвитку малого бізнесу в Хмельницькій області.

Основним науковим результатом дослідження є оцінку стану фінансовогосподарської діяльності підприємства м’ясопереробної промисловості на прикладі ПП «ЮМАКС-К; досліджено конкурентні відносини серед підприємств м’ясної промисловості; обґрунтувано проект підвищення конкурентоспроможності підприємства; запропоновано порядок бізнеспланування м’ясопереробчого комплексу на основі маркетингових інструментів.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Спеціальність 073 Менеджмент (2019-2020 н.р.)